Όταν ζήσεις την μαγική στιγμή να φέρεις στον κόσμο τον μικρό σου πρίγκιπα ή πριγκίπισσα, τότε ένα από τα επόμενα σου βήματα είναι να ψάξεις και να βρεις ότι ομορφότερο, απαλό & πιο ποιοτικό για να κάνεις την ζωή του ακόμα πιο …παραμυθένια.

Ψάχνοντας λοιπόν τις καλύτερες εταιρείες παραγωγής παιδικών ρούχων, γεννήθηκε η ιδέα όχι μόνο να τις επιλέξεις για να ντύσεις τον υιό ή την κόρη, αλλά και να ασχοληθείς επαγγελματικά με τον συγκεκριμένο κλάδο με σκοπό να μεταφέρεις όλη αυτή την αναζήτηση, το μεράκι, την ατελείωτη έρευνα αγοράς και στις υπόλοιπες μανούλες που ψάχνουν το καλύτερο για τα παιδάκια τους.

Κάπως έτσι γεννήθηκε και η ιδέα του Princess boutique τον Οκτώβριο του 2017, μιας οικογενειακής επιχείρησης πώλησης παιδικών ρούχων & αξεσουάρ για τις ηλικίες 0-16 ετών. To σήμα μας είναι η οικογένεια και σημαία μας η καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση της, είτε στο φυσικό μας κατάστημα (Φιλελλήνων 11, Καβάλα), είτε στο e-shop μας princess.com.gr .
Γι’αυτό θα είναι χαρά μας να σας εξυπηρετήσουμε και να γνωρίσετε τα προϊόντα γνωστών εταιρειών όπως Guess , Sprint , Boboli , Tuc Tuc , Mayoral, Abel & Lula, Alice, Original Marines, Munchkin , Jabadabado , Sophie La Girafe … Στο φυσικό και ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρείτε βρεφικά φορμάκια, παιδικές φόρμες, παιδικά σετ, μπουφάν, φορέματα, παντελόνια, πουκάμισα, κολάν, φούστες αλλά και πολλά αξεσουάρ, γαλότσες και παπουτσάκια αγκαλιάς.

Θα μας βρείτε στο φυσικό μας κατάστημα Δευτέρα – Τετάρτη – Σάββατο 9:00 έως 15:00, Tρίτη – Πέμπτη – Παρασκευή (9:00 έως 15:00 & 18:00 έως 21:00)
ενώ για το e-shop μας οι ώρες εξυπηρέτησης είναι Δευτέρα έως Παρασκευή 9:00 έως 21:00, Σάββατο 9:00 έως 15:00