ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Ο  Πελάτης κάτοικος Ελλάδας έχει το δικαίωμα να επιστρέψει δωρεάν ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής χωρίς καμία δέσμευση, παρ’ όλη την προσοχή που δίνει η Εταιρεία μας στην ποιότητα των προϊόντων της. Σε αυτή την περίπτωση, η Εταιρεία μας δεσμεύεται να επιστρέψει εντός 5 εργάσιμων ημερών την αξία του επιστρεφόμενου προϊόντος, με τραπεζική κατάθεση στο όνομα του πελάτη που αναγράφεται στην παραγγελία ή να το αντικαταστήσει με νέο προϊόν που θα επιλέξει ο πελάτης ( κόστος νέας αποστολής 2€).

Σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 4 παρ. 10 του ν. 2251/1994 που αφορά τις συμβάσεις εξ αποστάσεως, το ως άνω δικαίωμα υπαναχώρησης μπορεί να ασκηθεί από τον Πελάτη με δήλωσή του προς την Εταιρεία και στο e-mail sales[@]princess.com.gr,  αναιτιολόγητα, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος. Απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρει στο e-mail του τον αριθμό παραγγελίας, το προϊόν που θέλει να επιστρέψει και το ΙΒΑΝ του τραπεζικού του λογαριασμού.

Προσοχή: σε περίπτωση που ο τόπος αποστολής είναι εκτός Ελλάδος (πχ. Κύπρος), ο Πελάτης πληρώνει το κόστος αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων είτε λόγω ακύρωσης παραγγελίας είτε λόγω αλλαγής.

Επίσης, ο Πελάτης οφείλει να επιστρέψει το εν λόγω προϊόν στην Εταιρεία, απαραίτητα άθικτο, στην αρχική του συσκευασία και με όλα τα συνοδευόμενα παραστατικά (απόδειξη, ετικέτες προϊόντων), επιβαρυνόμενος με τα έξοδα επιστροφής, και μόνο τότε γίνεται δεκτή η επιστροφή.

*Για λόγους υγιεινής, η εταιρεία μας δεν αποδέχεται επιστροφές μαγιό, καλσόν και εσωρούχων.