ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

ΑΛΛΑΓΗ – ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Ο  Πελάτης κάτοικος Ελλάδας έχει το δικαίωμα να επιστρέψει δωρεάν ολόκληρη την παραγγελία ή μέρος αυτής εντός 14 ημερολογιακών ημερών, εφόσον επιθυμεί να προβεί σε αλλαγή των προϊόντων (λόγω μεγέθους) ενώ δεν θα χρεωθεί για την δεύτερη αποστολή.  Αν επιλέξει στην αλλαγή κάτι διαφορετικό οπότε και απαιτηθεί νέο ποσό αντικαταβολής, τότε θα χρεωθεί το κόστος της που είναι 1,7€ .

Αν όμως επιθυμεί να προβεί σε αλλαγή αξεσουάρ, παιχνιδιού, τότε θα χρεωθεί με κόστος μεταφορικών 4,9€.

Στις παραπάνω περιπτώσεις, οφείλει  να μας ενημερώσει έγκαιρα μέσω e-mail τι ακριβώς επιθυμεί με την αλλαγή και θα επικοινωνήσουμε εμείς μαζί του, ώστε να επιστρέψει το προϊόν, απαραίτητα άθικτο, στην αρχική του συσκευασία και με όλα τα συνοδευόμενα παραστατικά (απόδειξη, ετικέτες προϊόντων), με την ίδια εταιρεία ταχυμεταφορών που παρέλαβε & χρέωση της εταιρείας μας. Μόλις παραλάβουμε και προβούμε σε έλεγχο των προϊόντων, δεσμευόμαστε να τα αντικαταστήσουμε εντός 2 εργ.ημερών, εφόσον είναι διαθέσιμα.
Αν προκύψει και δεύτερη αλλαγή χωρίς υπαιτιότητα της Εταιρείας μας, τότε ο πελάτης θα χρεωθεί με κόστος μεταφορικών (4,9€) σε κάθε περίπτωση.

* Τα εκπτωτικά ενδύματα δεν γίνονται αλλαγή με ενδύματα της νέας συλλογής

Προσοχή: σε περίπτωση που ο τόπος αποστολής είναι εκτός Ελλάδος, ο Πελάτης χρεώνεται το κόστος αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων

ΜΕΡΙΚΗ Η’ ΟΛΙΚΗ ΑΚΥΡΩΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ
Σε περίπτωση που ο Πελάτης επιθυμεί ακύρωση της παραγγελίας και μερική ή ολική επιστροφή των προϊόντων (χωρίς αλλαγή), χωρίς υπαιτιότητα της Εταιρείας μας (πχ. αποστολή λάθος προϊόντων ή ελαττωματικών), η Εταιρεία μας δεσμεύεται να επιστρέψει εντός 5 εργάσιμων ημερών την αξία του επιστρεφόμενου προϊόντος εφόσον τηρηθούν οι προϋποθέσεις της παραγράφου α), ενώ ο Πελάτης χρεώνεται με τα έξοδα αποστολής της επιστροφής (4,9€) υπό τον όρο να τα επιστρέψει με την ίδια εταιρεία ταχυμεταφορών που τα παρέλαβε.
Επίσης, αν το προϊόν ήταν ογκώδες(άνω των 5κιλών),τότε η χρέωση είναι μεγαλύτερη και καθορίζεται κατόπιν συνεννόησης με τον πελάτη.
α) Σύμφωνα με την διάταξη του άρθρου 4 παρ. 10 του ν. 2251/1994 που αφορά τις συμβάσεις εξ αποστάσεως, το ως άνω δικαίωμα υπαναχώρησης μπορεί να ασκηθεί από τον Πελάτη με δήλωσή του προς την Εταιρεία και στο e-mail info[@]princess.com.gr,  αναιτιολόγητα, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος.  Απαραίτητα θα πρέπει να αναφέρει στο e-mail του τον αριθμό παραγγελίας, το προϊόν που θέλει να επιστρέψει και το ΙΒΑΝ του τραπεζικού του λογαριασμού ενώ οφείλει να επιστρέψει το εν λόγω προϊόν, απαραίτητα άθικτο, στην αρχική του συσκευασία και με όλα τα συνοδευόμενα παραστατικά (απόδειξη, ετικέτες προϊόντων), και μόνο τότε γίνεται δεκτή η επιστροφή.
Η εταιρεία μας συνεργάζεται με τις τράπεζες Πειραιώς & Εθνική, και σε περίπτωση που επιθυμείτε επιστροφή των χρημάτων σας σε άλλη τράπεζα, θα χρεωθείτε  την προμήθεια εισερχόμενου εμβάσματος που είναι πιθανόν να χρεώνει η τράπεζα σας, καθώς και 1€ για τα έξοδα αποστολής εμβάσματος από την εταιρεία μας.

Προσοχή: σε περίπτωση που ο τόπος αποστολής είναι εκτός Ελλάδος (πχ. Κύπρος), ο Πελάτης πληρώνει το κόστος αποστολής για την επιστροφή των προϊόντων.

*Για λόγους υγιεινής, η εταιρεία μας δεν αποδέχεται επιστροφές μαγιό, καλσόν και εσωρούχων. Επίσης, δεν επιστρέφονται τα χειροποίητα είδη που κατασκευάζονται κατόπιν ειδικής παραγγελίας.

** Σε περίπτωση που ο πελάτης επιθυμεί να κάνει αλλαγή προϊόντος που αγοράστηκε από το φυσικό κατάστημα & θέλει να του αποστείλουμε το νέο προϊόν, επιβαρύνεται με μεταφορικά 4,9€.