ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Ο Πελάτης μπορεί να εξοφλήσει την παραγγελία  του με:

α. Πληρωμή με αντικαταβολή :

H αντικαταβολή ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος & είναι δωρεάν για όλες τις παραγγελίες.

β. Πληρωμή μέσω PayPal

Ο ασφαλέστερος τρόπος παγκοσμίως για πληρωμές μέσω διαδικτύου. Ο Πελάτης μπορεί να πραγματοποιήσει  την συναλλαγή μέσω της Paypal, της πλέον γνωστής εταιρείας μεταφοράς χρημάτων εφόσον έχει ή δημιουργήσει λογαριασμό και επιλέξει τον ανάλογο σύνδεσμο κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας του  στο  princess.com.gr .

γ. Πληρωμή με τραπεζική κατάθεση/έμβασμα

Πληρωμή με κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας (απαραίτητη η αναφορά στην αιτιολογία του ονοματεπωνύμου  με το οποίο έγινε η εγγραφή & του αριθμού παραγγελίας)   στις παρακάτω  τράπεζες:

Πειραιώς: GR8301710610006061141840054   (δικαιούχος Xατζηϊωαννίδου Φ.)   –   Swift/BIC code:  PIRBGRAA
Eθνική:  GR5901102150000021576910257      (δικαιούχος Xατζηϊωαννίδου Φ.)  –  Swift/BIC code:  ETHNGRAA

ΠΡΟΣΟΧΗ: Σε περίπτωση που στείλετε τα χρήματα με έμβασμα από άλλη τράπεζα, θα πρέπει να επιλέξετε ότι όλα τα έξοδα επιβαρύνουν τον αποστολέα!

 

δ. Πληρωμή με κάρτα

Γίνονται αποδεκτές όλες οι πιστωτικές, προπληρωμένες και χρεωστικές κάρτες Visa, Mastercard, Maestro μέσω απ’ευθείας σύνδεσης με την Τράπεζα Πειραιώς, στην σελίδα της οποίας καταχωρείται τα προσωπικά σας στοιχεία. Τα στοιχεία της κάρτας σας γνωστοποιούνται μόνο στην Τράπεζα, όχι στην επιχείρηση μας  και αποστέλλονται μέσω ασφαλούς διασύνδεσης με τη χρήση XML web service στο Πειραιώς ePOS Paycenter. Η επιχείρηση μας παρέχει κρυπτογράφηση SSL 128bit και διαθέτει πιστοποίηση διεθνούς προτύπου ασφαλείας PCI DSS (Payment Card Industry Data Security Standard).

ε. Πληρωμή επί τόπου στο φυσικό κατάστημα

Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει πριν την ολοκλήρωση της παραγγελίας Παραλαβή από το κατάστημα μας στην Καβάλα (Φιλελλήνων 11) . Σε αυτή την περίπτωση δεν υπάρχει καμία χρέωση και η πληρωμή μπορεί να γίνει επί τόπου είτε με μετρητά είτε με κάρτα .